Börjar det bli dags att slänga ny färg på fasaden?

Någon gång ungefär vart 25e år så behöver man slänga ny färg på fasaden – då har den ofta släppt och flagnat på flera ställen och det börjar bli uppenbart att en fasadmålning Göteborg är på sin plats. När fasaden börjar se risig ut skall man inte vänta för länge med sin fasadmålning Göteborg eftersom det lämnar utrymme för smuts och fukt att leta sig in i de numer oskyddade plankorna – och när fukten väl har tagit sig in så vill den ogärna komma ut igen. Så se till att boka in din fasadmålning Göteborg innan fasaden hinner suga upp massa fukt.

Bästa pris på klottersanering i Göteborg?

I Göteborgsområdet finns det många målare och det är ingen idé att låta marknaden styra när det är så hög konkurrens – här har man som kund chans att pressa ner priset för sin fasadmålning Göteborg eftersom det är många som vill ha klottersanering. Ett riktigt bra knep är att; först och främst komma till klarhet i exakt vad man behöver hjälp med, sedan skicka den här informationen till målarengöteborg.se i form av en offertbegäran till flera olika målerifirmor som gör klottersanering– när man får tillbaka prisuppgifter så får man direkt en förståelse för vad priserna ligger på och man är i en bra position för att börja förhandlingar med firmorna.

Du kan tvätta fasaden på egen hand

Om man vill få ner priset ytterligare kan man tvätta fasaden på egen hand innan målaren dyker upp, man kan även skrapa fasaden på egen hand – men då måste man ändå upp på byggställningen, vilket kan vara anledningen till att man valt att anlita en målerifirma från början. Det är vanligt att vara höjdrädd, jag kommer inte ihåg hur många det är men jag har för mig att det är något i stil med 80 % av befolkningen som är höjdrädda. Så att klättra på en byggställning som tapesör göteborg och börja skrapa fasad kanske inte är på sin plats för dem flesta. Är man dock inte höjdrädd så sparar man mycket pengar på att tvätta och skrapa fasaden på egen hand innan målaren kommer och slänger ny färg på fasaden.